MEDICAL TREATMENTS

Belliev is een officiële behandellocatie van Cosmetique Totale huidtherapie

Voor veilige en effectieve behandelingen zoals definitief ontharen, pigmentvlekken, couperose, rosacea, acne, schimmelnagels, striae en littekens werkt Belliev samen met de kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten van Cosmetique Totale. De huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen en medische peelings. Dagelijks behandelen zij met de nieuwste en meest geavanceerde technieken en behandelmethodes. Zo ben je als cliënt niet alleen verzekerd van de beste beautybehandelingen, maar ook aan het juiste adres voor de beste medische laser behandelingen!

Belliev is een officiële behandellocatie
van Cosmetique Totale. Hierdoor ben je verzekerd van:

  • Effectieve medische behandelingen bij ervaren HBO-geschoolde huidtherapeuten (geregistreerd volgens de wet BIG, artikel 34 & NVH lid)
  • Veilige laser behandelingen en het allerbeste resultaat met hoogwaardige, medische methodes met FDA keurmerk
  • Eersteklas zorg met de beste adviezen, incusief nazorg
  • Vergoeding uit de zorgverzekering als je hier recht op hebt volgens de polis

Je kunt vrijblijvend en kosteloos een intake consult boeken via Belliev. Je kunt hiervoor het gemakkelijkst telefonisch een afspraak maken: 06-51209550. De huidtherapeute is periodiek op donderdag en vrijdag aanwezig.

CLIËNT ERVARINGEN:

×

Hallo!

Wil je contact opnemen of producten bestellen, dan gaat dit het snelst via whats app: 06-51209550. Maar je kunt ook bellen of mailen. Klik hier onder om direct contact op te nemen via WhatsApp (Web/Mobile)

×