Dagelijkse verzorging met producten die de huid niet irriteren is de basis voor een gezonde huid. De huidproducten van het merk Dr Baumann Cosmetics gaan veel verder. Je zult ervaren dan als je iedere dag bionome producten gebruikt, huidirritaties verdwijnen. Ze bevatten namelijk geen parfum, conserveringsmiddelen, paraffine of andere huidverouderende of irriterende stoffen. Dit in combinatie met het gebruik van liposomen in je dagelijkse verzorging, maakt dat je huid er weer jonger uit gaat zien. Alleen door middel van liposomen kunnen werkstoffen en vocht namelijk diep in de huid worden gesluisd. En dat zie je en voel je.

De producten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Het verschil zit in de luxe van de verpakking, de keuze van plantaardige olie en de concentraties werkstoffen. Heb je last van allergieën, dan is de SkinIdent lijn heel geschikt voor jou.

Bionoom is zonder:

  • Minerale olie zoals paraffine
  • Conserveringsmiddelen
  • Parfum
  • Dierlijke ingrediënten van gedode dieren

Bionoom is met:

  • Huididentieke werkstoffen
  • Natuurlijke vitamines
  • Hoge concentraties werkstoffen
  • Liposomen

Dr Baumann

Een uitgebreid programma waarbij de fijnste natuurlijke plantaardige oliën worden gebruikt met hoge concentraties huididentieke werkstoffen en vitamines. Er worden alleen ingrediënten toegepast waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk is bewezen. In deze lijn is ook make up verkrijgbaar.

SkinIdent

Deze topklasse producten zijn het beste van het beste. Een unieke verzorgingslijn met alleen huideigen ingrediënten. Dit is belangrijk omdat uitendelijk alleen 100% huideigen stoffen optimale bescherming tegen contactallergie bieden. SkinIdent is hierin de enige huidverzorgingslijn ter wereld. Zeer geschikt bij allergieen, eczeem en voor iedereen die alleen het beste wil.

Beaucaire

Een uitstekend alternatief voor de wat hoger geprijsde producten van Dr Baumann en SkinIdent. Bionome ingrediënten met lagere concentraties werkstoffen op basis van een eenvoudiger natuurolie. Het aantal producten in deze lijn is kleiner en de verpakking goedkoper.

DR. BAUMANN FILM NL

CLIËNT ERVARINGEN:

×

Hallo!

Wil je contact opnemen of producten bestellen, dan gaat dit het snelst via whats app: 06-51209550. Maar je kunt ook bellen of mailen. Klik hier onder om direct contact op te nemen via WhatsApp (Web/Mobile)

×